houtenspeelgoed/dinosauriers/tectors-3d-dino-puzzel-stegosaurus.jpg

Bewegende Stegosaurus met

Tectors 3D dino met motortje

 

Naast de gewone 3D houten puzzels hebben we een 5-tal Tectors 3D houten Dino puzzels met motortje in het assortiment geschikt voor wat oudere kinderen (op de doos staat de leeftijdsaanduiding 8+).

 

Deze puzzels kunnen zonder lijm in elkaar worden gezet en kunnen bewegen en reageren op geluid. Er wordt een klein electrisch motortje meegeleverd (inclusief 3 AAA batterijen) waarmee de Dino kan bewegen/lopen, brullen en waarmee de Dino reageert op geluid.

 

Zodra je deze houten Stegosaurus dino aan zet gaat hij brullen en lopen. Dan valt hij na een flinke brul in slaap. Laat je hem schrikken (door bijvoorbeeld te klappen) dan schrikt hij weer wakker, brult en loopt weer weg.

 

Leuk educatief speelgoed om eerst zelf aan de hand van de genummerde handleiding in een paar uur in elkaar te knutselen en om daarna nog leuk mee te spelen. De set bestaat uit ongeveer 80 genummerde uitgestanste houten stukjes.

 

Geschatte afmetingen (LxBxH) in cm: 40x15x30

€ 24.95  inclusief BTW

Niet meer voorradig

Op de doos staat de leeftijdsaanduiding 8+, maar met een beetje hulp van de ouders is dit ook voor jongere kinderen een heel leuk stukje speelgoed om zelf in elkaar te knutselen. De kleine houten stukjes kunnen gevaarlijk zijn voor kleine kinderen. Let op met kleine kinderen in de buurt!