houtenspeelgoed/ugears/mechanische-houten-puzzel-elastiekjes-pistooltje.jpg

Ugears Elastiekjes Pistooltje

UGEARS presenteert een nieuw uniek stuk voor je verzameling houten modellen – geladen met plezier, gericht op positieve gevoelens, het mechanische pistool Wolf-01. Deze nieuwe aanwinst voor het allernieuwste UGears-assortiment is geen gewoon houten speelgoed waarbij de functionaliteit beperkt is tot denkbeeldig schieten door “pang-pang” te roepen.

De Wolf-01 is een echt mechanisch pistool dat tot 5 schoten per ronde kan maken. Het heeft uitstekende prestaties en technische specificaties, waaronder de meest belangrijke: een enorme lading veilig en vredevol plezier!

De Wolf-01 schiet elastiekjes van het kaliber 60 x 1.5mm en heeft een effectief schotbereik tot 10 meter. Het slimme en elegante ontwerp zorgt ervoor dat je pistool perfect in je hand past en erg handig is om vast te houden en te richten. Overduidelijk gemaakt van hout is dit pistool een fantastisch hoewel niet realistisch eruitziend speelgoed.

€ 24.95  inclusief BTW

Niet meer voorradig

De Ugears doos vermeldt een leeftijdsaanduiding van 14+. Leuk om in elkaar te knutselen, leuk om te koesteren en bewaren.

 

 

 

De heel eenvoudige en goed begrijpbare montage kost niet veel tijd. In één avond kun je je hele gezin uitrusten met dit nieuwe speelgoed en een groots schiet-toernooi of wedstrijd opzetten!

Stijlvol, onstuimig en chique, de Wolf-01 is je favoriete wapen als je eens spion of agent wil spelen. Een geheim compartiment in het handvat kan een microfilm, een microfoontje of je extra rubberen band-kogels verbergen.

Voor nachtelijke missies is het pistool uitgerust met een speciale bevestiging met snel-ontgrendeling voor een zaklantaarn. Het pistool heeft ook een veiligheidsvergrendeling die ongewenst schieten of ontstekingsfouten kan voorkomen.

Ecologisch verantwoord en veilig! De Wolf-01 zal zeker een lading lol naar je thuis of kantoor brengen!

Wolf-01 Pistool
Modelmaat: 23 x 13 x 2.5 cm (l x h x d)
Aantal onderdelen: 62
Geschatte montagetijd: 1 uur

 

ugears houten 3D puzzel

 

ugears houten 3D puzzel

 

ugears houten 3D puzzel

 

ugears houten 3D puzzel