houtenspeelgoed/ugears/mechanische-houten-puzzel-locomotief.jpg

Ugears Stoom Locomotief

Wij hebben echt ons best gedaan om het hoofdmechanisme van de locomotief zo realistisch mogelijk te maken met een asynchroon werkende zuiger en klep. De zijkanten zijn opengewerkt, zodat je kunt zien hoe - in het binnenste van de locomotief - de stoom de cylinder in zou gaan. De kleine deuren en het dak zitten op scharnieren waardoor je een kijk kunt nemen in de cockpit van de trein, compleet met een instrumentenpaneel en een vouwladder onder de deur.

Net als alle andere UGears modellen zit bij de Locomotief een uitgebreid instructieboek bijgesloten. Met de stapsgewijze, zeer gedetailleerde en duidelijke instructie-plaatjes zal het iedereen wel lukken om dit prachtige model in elkaar te zetten! Alle onderdelen zijn tot in het kleinste detail nauwkeurig voorgesneden en kunnen zó uit hun houten platen gedrukt worden. Dit complexe en mooie mechanisme is helemaal van berken multiplex en een pracht om naar te kijken. Indrukwekkend als het model is zal het zeker aanleiding zijn voor menig interessant gesprek.

Modelafmeting (Locomotief): 31 x 10 x 12 cm
Modelafmeting (Aanhanger):  16 x 9 x 11 cm
Aantal onderdelen: 443
Verwachtte bouwtijd: 10-12 uren

€ 79.95  inclusief BTW

Niet meer voorradig

De Ugears doos vermeldt een leeftijdsaanduiding van 14+. Leuk om in elkaar te knutselen, leuk om te koesteren en bewaren.

 

houten-puzzel-locomotiefLarge-1

houten-puzzel-locomotiefLarge-2

houten-puzzel-locomotiefLarge-3

houten-puzzel-locomotiefLarge-4