houtenspeelgoed/ugears/mechanische-houten-puzzel-theater.jpg

Ugears Theater

Door aan het wiel te draaien kun je zien hoe de helden van het theater elkaar opvolgen: de Prins, de Koning, het Kasteel, de Draak, de Heks, de Nar, de Prinses en de Schatkist. Vertel ongewone verhalen met in de hoofdrollen de personages van het theater. Een pakkend ontwerp van de mechanische wereld die zich achter de schermen afspeeld veroorzaakt altijd grote belangstelling en enthousiasme. Dit model is niet alleen een interessant mechanisme, het voert je ook mee terug in de tijd.


Modelafmetingen: 21 x 19 x 8 cm (b x h x d)

 

Technisch educatief speelgoed

 
Een stanley mes en een witte kaars zijn handig. De verschillende onderdelen worden met cocktailprikkers in elkaar geschoven, soms moet de punt daarvan worden afgesneden. Het kaarsvet is nodig om de cocktailprikker of as makkelijker in het voorgeboorde gat te kunnen schuiven.

€ 34.50  inclusief BTW

Niet meer voorradig

De Ugears doos vermeldt een leeftijdsaanduiding van 14+. Leuk om in elkaar te knutselen, leuk om te koesteren en bewaren.

 

 

De Ugears ontwerpers creëerden een echte mechanische poppenkast. Het model is  versierd met botanische motieven die lege ruimte opvullen en zo een leuke sfeer creëren. Het toneel is verdeeld in 3 grote stukken: op een heuvel staat een prins, aan de andere kant staan de slechterikken en boven hun allemaal draait er een schat. In de rechterbovenhoek van de personages draait er een zon in de lucht. In het midden van ons toneelstuk hebben wij een S-vormig band lopen die tegelijkertijd ook de rol speelt van het landschap. Het Theater is gemaakt met behulp van een lasercut technologie dus de kans op een splinter is bijna onmogelijk.

Hoe werkt het?

U moet de onderdelen uit de platen drukken, en naar aanleiding van duidelijke instructieplaatjes kunt u het model in elkaar zetten. Hierbij hoeft u geen lijm of ander speciaal gereedschap te gebruiken. Indien u wenst, kunt u het mechanische Theater weer uit elkaar halen en opnieuw genieten van het bouwproces. Het al in elkaar gezette mechanische Theater begint zijn sprookje te vertellen wanneer u aan het drijfwiel draait, dit gaat door tot dat u ophoudt met draaien.

Materiaal:      triplex
Model afmetingen: 213 × 189 × 77 mm
Aantal onderdelen: 70

ugears houten 3D puzzel

ugears houten 3D puzzel

ugears houten 3D puzzel

ugears houten 3D puzzel

ugears houten 3D puzzel