speelgoed van hout voor jong en oud

Leuk en educatief houten speelgoed

In deze tijden van spelcomputers en plastic speelgoed op batterijen, bieden wij u fraai en eenvoudig speelgoed waar kinderen toch heel blij mee zullen zijn. Fantasievol, creatief en duurzaam speelgoed van hout. Spelenderwijs leren ze belangrijke vaardigheden opdoen zoals het ontwikkelen van hun ruimtelijk inzicht en het secuur en geduldig werken met hun handen, kortom lekker knutselen. Alleen al het in elkaar zetten van het speelgoed zal hun veel voldoening en urenlang knutselplezier geven.

Houten 3D puzzel-bouwpakketten

De 3D puzzels zijn als het ware houten bouwpakketten. De puzzelstukjes worden plat geleverd in een aantal houten plankjes.
De verschillende stukjes zijn voorgezaagd en moeten enkel uit de houten plaatjes gedrukt worden. Met hulp van de handleiding en

met een beetje geduld, precisie en doorzettingsvermogen knutselt uw kind de leukste creaties van hout inelkaar. Via aansprekende thema's maakt het kind al spelenderwijs kennis met de drie-dimensionale wereld om hem heen, van dino's en dieren tot gebouwen en voertuigen. Eenmaal in elkaar gezet hebben de kinderen fraai speelgoed dat tot de verbeelding spreekt, of anders staat het erg leuk als decoratie in de kinderkamer.

 

houten speelgoed 3D puzzels

Houten speelgoed een origineel cadeau voor jong en oud!

De bouwpakketten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Er zijn diverse moeilijkheidsniveaus. De eenvoudigste puzzels zijn voor de jongste kinderen. Bij de wat moeilijker puzzels kunnen ze af en toe best wat hulp gebruiken. Vooral de grotere puzzels vergen aardig wat inzet, handigheid en concentratievermogen. Diverse puzzels zijn trouwens ook populair onder volwassenen, met name onze voertuigen- en gebouwen-reeks vindt gretig aftrek. De vele puzzelstukjes van de Maleisische "Twin Towers" maken van het bouwpakket een ware puzzeluitdaging...Eigenlijk is een houten 3D puzzel een origineel cadeau voor alle leeftijden!

De houten puzzels zijn zo passend gemaakt dat ze zonder lijm in elkaar gezet kunnen worden. Maar voor het beste resultaat is een druppeltje lijm hier en daar toch aan te bevelen. De puzzels zijn gemaakt van blank hout, ideaal om mee te werken en om zelf te verven of in de lak of vernis te zetten. Met een beetje fantasie bouwt uw kind zijn eigen wereldje in elkaar, compleet met kiepwagen, poppenhuis en boerderijdieren. We zijn nu ook officieel dealer van het 'Make it Moov it' speelgoed, uniek modulair constructiespeelgoed waarmee kinderen de mooiste creaties kunnen bouwen.

 

make it moov it speelgoed