stap 1
 

Tectors houten dino bouwpakket

  De Tectors 3D puzzels zijn houten bouwpakketten, waarbij de verschillende stukjes reeds zijn uitgestanst en eenvoudig uit de houten plaat zijn te drukken. De dino puzzels worden geleverd met een duidelijke handleiding. Een schuurpapiertje is toegevoegd om eventuele randjes glad te schuren. Het knutselen kan beginnen...

De puzzelstukjes worden plat geleverd in een aantal houten plankjes. Hier geldt: hoe meer puzzelstukjes, hoe meer plankjes, des te moeilijker de puzzel...De Tectors dino puzzels bestaan uit ongeveer 80 genummerde stukjes en zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Jonger kan ook, maar dan moeten de ouders waarschijnlijk wel een handje helpen.
stap 2
 

Hoe ga ik nu van start ?

  Bekijk de handleiding en leg de plankjes naast elkaar op een vlakke ondergrond, zoals een lege tafel. De verschillende stukjes zijn reeds voorgezaagd en kunnen eenvoudig uit de houten plaatjes gedrukt worden. De stukjes zijn duidelijk genummerd...

  • Bekijk de afbeelding rustig voordat u van start gaat en leg de handleiding binnen handbereik, u zult deze nog nodig hebben!
  • Het electrisch motortje loopt op 3 AAA batterijen en zal tijdens het bouwproces aangekoppeld worden.

  

Volg de handleiding

De handleiding is duidelijk van opzet en zal u door het hele proces leiden. Beetje bij beetje krijgt uw eigen dino zijn uiteindelijke vorm.

 

Het electrisch motortje voegt een nieuwe dimensie toe aan de houten dino. De dino kan bewegen en geluid maken. Hij reageert zelfs op geluid.

stap 3
 

Knutselen met hout is leuk!

 

U zult merken dat het in elkaar zetten van de dino puzzels een leuke bezigheid is. Lekker knutselen met uw kinderen is niet alleen gezellig, het doorzettingsvermogen van uw kind wordt beloond met een fraaie, levensechte dino van hout.

 

Spelenderwijs leren ze belangrijke vaardigheden opdoen zoals het ontwikkelen van hun ruimtelijk inzicht en het secuur en geduldig werken met hun handen, kortom lekker knutselen. Alleen al het in elkaar zetten van het speelgoed zal hun veel voldoening geven.

stap 4
 

Pas op met kleine kinderen in de buurt!

 

Dit houten speelgoed is NIET geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. De kleine houten stukjes kunnen gevaarlijk zijn voor kleine kinderen. Let op met kleine kinderen in de buurt!

 

niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar